Ontmoet Geesje: Het Hart van WoolFactory

In het kloppende hart van Barneveld, waar de liefde voor wol een thuis heeft gevonden, staat Geesje van Dijk aan het roer van WoolFactory. Met meer dan drie decennia aan brei-ervaring is Geesje niet zomaar een eigenaar; ze is de ziel van onze wolwinkel. Vanaf het moment dat ze als kind de breinaalden in handen nam, wist ze dat haar passie voor wol iets was wat ze met de wereld wilde delen. Vandaag de dag is Geesje een ware schat aan kennis en inspiratie, klaar om jou met open armen en een glimlach te ontvangen. Of je nu worstelt met je eerste sjaal of bezig bent aan een ingewikkeld vest, Geesje biedt uitgebreid advies en deelt graag haar geheimen om elk project te laten slagen.

Het uitgebreide assortiment van WoolFactory

Bij WoolFactory geloven we dat breien meer is dan alleen steken samen voegen; het is een manier om te verbinden, te delen en te groeien. Ons uitgebreide assortiment van kwaliteitsgarens en brei-accessoires zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, ondersteund door het deskundige advies van Geesje.

Kom langs en ervaar zelf de deskundigheid die WoolFactory te bieden heeft. Laat je inspireren door Geesje’s passie, ontdek nieuwe technieken en materialen, en voel je welkom in de gezellige sfeer van onze wolwinkel.