10 Meest Gestelde Vragen bij WoolFactory

Hieronder vind je een overzicht van de tien meest gestelde vragen die we bij WoolFactory ontvangen. Deze vragen geven inzicht in onze diensten, producten en winkelbeleid.

1. Kan ik ook online bestellen?
Momenteel biedt WoolFactory geen online bestellingen aan. Wij nodigen je graag uit in onze winkel in Barneveld om ons uitgebreide assortiment persoonlijk te bekijken en de beste keuze te maken met behulp van ons deskundig advies.

2. Kan ik in de winkel pinnen?
Ja, bij WoolFactory kun je zowel contant als met pin betalen. We bieden diverse betaalopties om je bezoek zo gemakkelijk mogelijk te maken.

3. Verkopen jullie ook brei- en haakpatronen?
Ja, we hebben een breed assortiment aan brei- en haakpatronen voor zowel beginners als gevorderden. Onze patronen variëren van kledingstukken tot accessoires en home decor.

4. Bieden jullie workshops of cursussen aan?
Ja, WoolFactory organiseert regelmatig workshops en cursussen voor zowel beginners als gevorderde breiers en hakers. Houd onze website of social media kanalen in de gaten voor het actuele aanbod.

5. Wat is het retourbeleid?
– Niet-gebruikte en onbeschadigde producten kunnen binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd of geruild, op vertoon van de originele kassabon. Speciale bestellingen of afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

6. Verkopen jullie cadeaubonnen?
Ja, WoolFactory verkoopt cadeaubonnen die in de winkel kunnen worden ingewisseld. Een perfect cadeau voor de creatieveling in je leven!

7. Hebben jullie ecologisch verantwoorde wol?
Absoluut, we zijn trots op ons assortiment ecologisch verantwoorde wol. Deze selectie omvat biologisch, gerecycled en duurzaam geproduceerde wol.

8. Kunnen jullie helpen bij het kiezen van de juiste wol voor mijn project?
Zeker, ons team staat klaar om je te helpen bij het selecteren van de perfecte wol voor je project, rekening houdend met je voorkeuren, het patroon en het gewenste eindresultaat.

9. Wat als ik op zoek ben naar een specifiek merk of type wol?
Als je een specifiek merk of type wol zoekt, laat het ons weten. We kunnen je vertellen of we het op voorraad hebben of we kunnen mogelijk een speciale bestelling voor je plaatsen.

10. Is er parkeergelegenheid in de buurt van de winkel?
Ja, er is parkeergelegenheid in de buurt van de winkel. We raden je aan om de lokale parkeerinformatie te bekijken voor de beste parkeeropties tijdens je bezoek.

Bij WoolFactory staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van alles wat je nodig hebt voor je volgende brei- of haakproject.