Wol winkel Barneveld

Welkom bij dé wolwinkel van Barneveld

Voor alles op het gebied van haken en breien is WoolFactory dé speciaalzaak van regio Barneveld, Ede en Veenendaal. Kom gezellig langs om ons grote assortiment met alle bekende merken te bekijken. Van beginner tot ervaren breiliefhebber, voor iedereen hebben we genoeg mogelijkheden.

Zelf ben ik (Geesje) al van kids af aan dol op breien en vind het dan ook superleuk om met je mee te denken over jouw volgende werk. Mijn dag is helemaal geslaagd als klanten laten zien wat zij hebben gemaakt!

Voor mij geeft breien behaaglijkheid. Een warm gevoel, een knus huis, met dikke kleden en zachte materialen. Die huiselijke sfeer tref je ook in onze winkel aan. Neem dus gerust jouw breispullen mee en ga bij ons binnen aan de slag. Hopelijk tot snel bij WoolFactory!

Geesje van Dijk
Eigenaar WoolFactory

Loop gerust binnen voor advies

 

Natuurlijk staat alle informatie die je nodig hebt online. Maar ik vind het zoveel prettiger om met jou 'fysiek' een oplossing te zoeken. Persoonlijke aandacht hoort tenslotte bij breien. Onder het genot van een kopje koffie of thee ga ik graag samen met jou aan de slag. Juist dat persoonlijke advies en het delen van onze passie voor breien maakt de WoolFactory in Barneveld tot een bijzondere speciaalzaak.

Kom dus gerust langs voor een persoonlijk advies. Bij de keuze van garens of het lezen van een lastig patroon, maar ook bij het opzetten van die moeilijke steek. Samen met elkaar komen we er zeker uit!

wol muts haken breien wolwinkel Barneveld

Het wolassortiment van WoolFactory Barneveld

Altijd welkom voor advies,
leuke ideeën en koffie!

Winkel wolwinkel Barneveld
Alpaca wol Woolfactory Barneveld